POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ELCYROM
privind datele cu caracter personal

Subscrisa, ELCYROM REALTY & DEVELOPMENT S.R.L., cu sediul social în București, Drumul Între Tarlale nr. 160-174, Sector 3, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/5361/1998, având C.U.I. RO 10627881, reprezentată prin dl. Cris Philippou Administrator (denumită în continuare „ELCYROM”), în calitate de operator de date cu caracter personal,

VĂ INFORMAM că respectam și am pus în aplicare toate mecanismele de garantare a drepturilor dvs. prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (denumit în continuare "Regulamentul").

Rolul prezentei informări este de a explica modul în care datele dvs. personale sunt utilizate, scopurile în care acestea pot fi folosite, precum și drepturile dvs. Vă rugăm să citiți cu atenție prezenta Politică de confidențialitate.

Asigurarea confidențialității și securității datelor dvs. personale este foarte importantă pentru noi, iar pentru a îndeplini scopurile de mai jos trebuie să prelucrăm anumite date cu caracter personal. Astfel, prezenta politică de confidențialitate reglementează prelucrarea datelor cu caracter personal ale clienților noștri sau potențialilor clienți, precum și ale utilizatorilor site-ului nostru www.elcyrom.ro ("Site-ul"), aplicanților și angajaților, în legătură cu serviciile oferite de ELCYROM și activitatea noastră, inclusiv pe site și prin intermediul acestuia.

Prezenta Politică de confidențialitate stabilește regulile pe care ELCYROM le respectă în prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră sau pentru dumneavoastră sau pe care dumneavoastră le furnizați.

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică de confidențialitate înainte de a utiliza site-ul sau înainte de a ne pune la dispoziție date cu caracter personal, fie prin mijloace electronice sau prin orice alt mijloc, deoarece prin furnizarea datelor cu caracter personal, sunteți de acord cu prelucrarea acestora conform politicilor ELCYROM astfel cum sunt detaliate pe site. În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

Temeiurile prelucrării

Categoriile de date prelucrate

Categoriile de destinatari

Durata stocării datelor

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ sunt următoarele:

Ne puteți contacta:

  • prin e-mail, la adresa office@elcyrom.ro
  • printr-o cerere transmisă prin poștă la adresa Str. Drumul Între Tarlale, nr.160-174, sect.3, București;
  • telefonic, la numărul 0212560312.

Sau puteți contacta direct Responsabilul nostru cu protecția datelor:

  • prin e-mail, la adresa tehnic@elcyrom.ro;
  • printr-o cerere transmisă prin poștă la adresa Str. Drumul Între Tarlale, nr.160-174, sect.3, București;
  • telefonic, la numărul 0743032599.